Bort blåst..

Mitt sy humör är som bort blåst.. Efter att jag varit och handlat massa tyg i borlänge så har lusten att sy helt försvunnit. Annars brukar lusten komma bara jag börjar, så idag har jag börjat sy en t-shirt och en tunika, men soffan och tv:n lockade mera så jag övergav syningen..

Men som sagt, jag har ju tyg hemma så, så fort lusten kommer är det bara att sy..  :)


Håll ut..

Orange hösttröja

Här kommer en mysig orange hösttröja.
Den är i ett ribbstickat tyg, (lika tyg som den tidigare svarta tröjan)

Jag har lagt ner lite tid på denna då jag har fållat hals, ärmarna och nertill för hand med "dold" söm, vilket innebär att ingen maskinsöm syns.

Har tagit närbilder på tyget så ni kan se kvalitéen lite bättre, och även på fållarna så man förstår vad jag menar med dold söm..

Den är i storlek 36
Kostar 250 kr









Eftersom min provdocka blev kvar i sandviken på skolan där när jag slutade så har jag ingen docka att hänga plagget på när jag ska fotografera. Får duga med mig så länge även om det inte gör plagget rättvisa ;)
(om nån har en docka över så hojta till)




Lämna en kommentar om ni är intresserad av denna!


Tyg

I morgon ska jag en tur till Borlänge och kolla på tyg.
Förhoppningsvis kommer jag hem med massa tyg och insperation. Jag har svårt att hinna med att jobba, ta hand om hemmet, familj, vänner och sy. Men få fort lusten och suget efter att sy kommer vill jag ha idéer och tyg på lager.

Är det nån som har önskmål eller bara förslag på vad jag ska sy så tveka inte att kasta in en kommentar. Jag behöver insperation!



RSS 2.0